Copa de Govern 2022 i CONCENTRACIÓ NACIONAL DE BASE

26.03.2022

El Torneig internacional Copa de Govern celebra la 33a edició, amb un caràcter internacional. La Concentració Nacional de base, és un projecte que va iniciar la Fandjudo fa 6 temporades, amb la participació de tots els clubs d'Andorra i on se celebrarà l'activitat final, on es busca oferir una activitat esportiva i lúdica per donar resposta a tots els judokes en edat escolar, siguin competidors com esport-salut. Comptarà amb la participació del judokes andorrans i de diferents comunitats autònomes d'Espanya (Catalunya, Aragó, València, Madrid, Navarra i País Vasc) i les regions més grans de França (Occitanie, Aquitanie i Provence-Alpes Côte d'Azur). Les categories d'edat seràn de junior i sènior (+17 anys).

La competició es desenvolupa tant en categoria masculina com femenina, el judo és un esport on destaca la paritat entre categories femenines i masculines ( 14 categories de pes, 7 categories masculines i 7 femenines). De forma paral·lela al Torneig Copa de Govern es realitza una competició per als judokes andorrans d'Special Olímpics, potenciant la inclusió d'aquests esportistes, fent combats entre ells mateixos i amb judokes sense cap discapacitat. El diumenge es realitzarà la concentració nacional de base, és un projecte que va iniciar la Fandjudo fa 6 temporades, amb la participació de tots els clubs d'Andorra i on se celebrarà l'activitat final, on es busca oferir una activitat esportiva i lúdica per donar resposta a tots els judokes en edat escolar, siguin competidors com esport-salut. En total durant tota la jornada passaran per les instal·lacions dels Serradells més de 400 esportistes amb els acompanyants respectius.

HORARIS:

El torneig es celebrarà el dissabte 26 de març de 2022 en jornada de tarda (les eliminatòries començaran a les 15 h, les finals a les 18 h i la remesa de recompenses a les 19 h

El diumenge 27 de març se celebrarà la concentració de base a les mateixes instal·lacions, de les 10 fins les 13 h.